Navigatie

Adressen

 • Bezoekadres
  Noothoven van Goorstraat 11e Gouda
 • Postadres
  Postbus 109, 2800 AC Gouda
 • Informatie & Reserveringen
 • 0182-587050
  (Buitenhof Reizen)
 • 0182-587054
  (Buitenhof Junior)
 • 0182-587056
  (MundoRado Reizen)
 • 0182-587058
  (Algemeen)
 • info@buitenhof.nl
 • Kamer van Koophandel
  41149019
 • BTW-nummerNL
  61.73.305.B01

Sinds 1976 specialist in begeleide vakanties voor mensen met een beperking

Het Buitenhof is een unieke reisorganisatie voor mensen met een beperking. Reizen organiseren wij al sinds 1976. Door onze jarenlange ervaring weten wij hoe wij voor onze reizigers een geweldige vakantie kunnen organiseren. We kennen onze reizigers en weten wat ze leuk vinden in hun vakantie en welke begeleiding ze daarbij eventueel nodig hebben. U kunt erop vertrouwen dat alles tot in de puntjes geregeld is!

Alle 18 medewerkers op kantoor én de bijna 1000 vrijwilligers werken met hart en ziel aan fantastische vakanties voor onze reizigers. Dit doen wij zonder enige subsidie van de overheid. Ieder jaar gaan er ruim 4000 mensen met ons op reis en daar zijn wij trots op!

Wij organiseren de volgende soorten vakanties:

 

Buitenhof Reizen

Begeleide vakanties voor jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking vanaf 13 jaar. In de zomer én in de winter bieden we meer dan 100 bestemmingen aan over de hele wereld. Groepsreizen maar ook individueel op maat.

Alle informatie over deze reizen staat op www.buitenhofreizen.nl

 
 

   MundoRado Reizen

MundoRado Reizen organiseert begeleide groepsreizen voor reislustige mensen met een lichamelijke beperking of niet-aangeboren hersenletsel. Van avontuurlijke rondreis tot zonvakantie, op Europese bestemmingen maar ook ver daarbuiten! 

Alle reizen zijn ook individueel op maat te boeken.

Alle informatie over MundoRado Reizen staat op www.mundoradoreizen.nl

 

 

 AutiTravel

AutiTravel organiseert begeleide vakanties voor jongeren van 13-17 jaar en voor (jong) volwassenen van 18 jaar en ouder met autisme. 

Alle informatie over Autitravel staat op: www.autitravel.nl

 

Kompas Reizen

Kompasreizen is het vertrouwde adres voor vakantiereizen voor mensen met een beperking. Alle reizen in kleinschalige groepen worden door enthousiaste vrijwilligers begeleid. Opstapplaatsen in de regio maakt het toegankelijker. ​Er is een grote keuze aan bestemmingen en is er voor ieder wat wils te vinden. Naast vakanties voor mensen met een verstandelijke beperking worden nu ook vakanties aangeboden voor jongeren en volwassenen met autisme (ASS) en reizen voor mensen met een lichamelijke beperking en niet aangeboren hersenletsel (NAH). Alle informatie over deze vakanties op www.kompasreizen.com