Navigatie

Adressen

 • Bezoekadres
  Noothoven van Goorstraat 11e Gouda
 • Postadres
  Postbus 109, 2800 AC Gouda
 • Informatie & Reserveringen
 • 0182-587050
  (Buitenhof Reizen)
 • 0182-587054
  (Buitenhof Junior)
 • 0182-587056
  (MundoRado Reizen)
 • 0182-587058
  (Algemeen)
 • info@buitenhof.nl
 • Kamer van Koophandel
  41149019
 • BTW-nummerNL
  61.73.305.B01

Missie

Ons motto: Iedereen heeft recht op onbeperkt vakantieplezier!
Stichting Het Buitenhof organiseert kwalitatief hoogstaande reizen naar bestemmingen verspreid over de gehele wereld voor mensen met een beperking!

 

Visie

Stichting Het Buitenhof biedt, dankzij haar vele vrijwilligers, vakanties aan die op een professionele wijze georganiseerd worden en inspelen op de individuele behoeftes van onze reizigers. Stichting Het Buitenhof is specialist en marktleider op het gebied van het aanbod van vakanties voor mensen met een beperking. 


Werken vanuit kernwaarden

De medewerkers èn vrijwilligers van Stichting Het Buitenhof staan voor de volgende kernwaarden:  

Inlevingsvermogen
Bij Stichting Het Buitenhof verplaatsen wij ons zo goed mogelijk in onze reizigers; vanaf het contact tussen onze reserveringsmedewerkers met de klant (reizigers, ouders/verzorgers) tot en met de uiteindelijke uitvoering van de reis door onze vrijwilligers, staan alle handelingen in het teken van het doel onze reiziger een onvergetelijke vakantie te bieden.

Onze medewerkers hebben aandacht voor het leren omgaan met beperkingen. Niet alleen voor de reiziger zelf, ook voor de naaste omgeving van de reiziger. Correcte bejegening is een groot goed. Onze medewerkers bouwen doorgaans een intensieve band op met hun klanten, wat tot uiting komt in een grote trouwe groep reizigers.

Professioneel
Ondanks het feit dat Het Buitenhof een Stichting is en haar bestaansrecht dankt aan de inzet van honderden vrijwilligers, stellen wij hoge eisen aan de kwaliteit van onze producten en diensten en daar handelen wij ook naar. We hebben sinds de oprichting van onze stichting (1976) veel ervaring opgedaan en kennis opgebouwd door trainingen en opleidingen om specifieke kennis van zowel vrijwilligers als medewerkers op kantoor te ontwikkelen. Professionaliteit hangt immers nauw samen met de kwaliteit van de organisatie als geheel. Deze kennis en ervaring vertaalt zich in een hoog aantal repeaters en positieve beoordelingen.

Betrouwbaar
Stichting Het Buitenhof is een betrouwbare partner. Onze reizigers kunnen de zorg voor de organisatie van hun vakantie met een gerust hart aan ons overlaten. In ruim 36 jaar hebben wij kennis opgebouwd en ervaring verkregen op gebied van de vakantiemogelijkheden voor en behoeftes van onze reizigers. Betrouwbaar zijn komt o.a. tot uiting in het nakomen van gemaakte afspraken, in het zorgvuldig omgaan met de privacy van onze reiziger en het bieden van ondersteuning daar waar wordt gevraagd.


Trots

Wij zijn trots op onze organisatie, onze reizigers en op ons aanbod van vakantiereizen. Onze reizigers en vrijwilligers zijn trots om met Het Buitenhof op vakantie te gaan. Een trouwe groep, zowel reizigers als vrijwilligers, die jaarlijks de weg naar Het Buitenhof vinden.

Trots zijn wij op het ontstaan van de Trouwe Reizigers Club, waarvoor wij jaarlijks uitjes en feesten organiseren. Het plezier wat je onze reizigers geeft, dáár doe je het voor!


Betrokken
Te allen tijde luisteren wij naar de wensen en behoeften van onze reizigers, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat hun vakantie naar (meer dan) tevredenheid verloopt. Het geven van optimale persoonlijke aandacht is daarbij een essentieel onderdeel. Het bieden van onbeperkt vakantieplezier staat voor ons centraal!

Onze medewerkers zijn gemotiveerde mensen die van hun vak houden en weten dat zij alleen door samenwerking de visie en missie van Het Buitenhof kunnen realiseren.


Doelstelling
Stichting Het Buitenhof is in 1976 opgericht vanuit de idealistische doelstelling reizen te organiseren voor mensen met een verstandelijke beperking. Vanuit deze doelstelling is gekozen voor een Stichting als rechtsvorm, waarbij de Stichting geen winstoogmerk nastreeft en volledig onafhankelijk van subsidies opereert.