Navigatie

Adressen

 • Bezoekadres
  Noothoven van Goorstraat 11e Gouda
 • Postadres
  Postbus 109, 2800 AC Gouda
 • Informatie & Reserveringen
 • 0182-587050
  (Buitenhof Reizen)
 • 0182-587054
  (Buitenhof Junior)
 • 0182-587056
  (MundoRado Reizen)
 • 0182-587058
  (Algemeen)
 • info@buitenhof.nl
 • Kamer van Koophandel
  41149019
 • BTW-nummerNL
  61.73.305.B01

Boekingen

Klik op de vraag om het antwoord te lezen. Onder Navigatie staan nog veel meer categoriën met veelgestelde vragen.

U kunt vrijblijvend een optie nemen op een vakantie. Dit kan telefonisch of per e-mail en is 10 dagen geldig. Een boeking maakt u definitief door het insturen van het aanmeldingsformulier. Dit kan online via http://www.buitenhofreizen.nl/aanmeldingsformulier-buitenhof-reizen.html of via het papieren aanmeldingsformulier dat met de brochure meegestuurd wordt.
Het is mogelijk om een deel van de zorg-/begeleidingskosten via het PGB te laten vergoeden. Hiervoor stuurt u een ingevulde zorgovereenkomst naar Het Buitenhof toe. Wij vullen de ontbrekende gegevens in, ondertekenen de overeenkomst en sturen deze naar u terug. Meer info staat op http://www.buitenhofreizen.nl/reisinformatie/boeken-vakantie/manieren-van-betalen-vakantie.html
Op aanvraag is het mogelijk een nota te ontvangen waarop de begeleidingskosten vermeld staan.
Wij streven er naar bij binnenkomst van het aanmeldingsformulier deze zo spoedig mogelijk te verwerken. De bevestiging van de reis volgt binnen 4 weken.
Binnen 2 weken na ontvangst van de factuur dient de aanbetaling voldaan te worden. Voor het restant bedrag geldt dat dit 6 weken voor vertrek op onze bankrekening bijgeschreven dient te zijn.
De reisverzekering is bij al onze reizen al inbegrepen omdat in de praktijk blijkt dat er tijdens de vakantie zaken kunnen gebeuren waar wij en de thuissituatie (ouders en/of verzorgers) geen rekening mee hebben kunnen houden: erge last van heimwee, een onverwachte gebeurtenis waardoor gedrag totaal verandert en de reiziger niet meer in de groep functioneert. Op zo’n moment moeten wij besluiten om de reiziger naar huis te halen. Dit zijn twee voorbeelden waarbij wij zonder problemen een beroep kunnen doen op de Europeesche. Zij zorgen dan dat de reiziger naar huis gaat op kosten van de verzekering en dat er begeleiding geregeld wordt voor de terugreis. Normaal gesproken valt dit niet onder een reisverzekering en moeten mensen dit zelf betalen. En zo zijn er nog meer afspraken met de Europeesche die afwijken van andere reisverzekeringen.
Mocht u onverhoopt de reis moeten annuleren dan neemt u telefonisch contact op met afdeling Informatie en Reserveringen om de annulering door te geven. Vervolgens bevestigt u de annulering schriftelijk. Dit kan per post, fax of e-mail. Op het moment dat wij uw schriftelijke annulering binnen hebben, wordt deze in het systeem geannuleerd conform de ANVR Reisvoorwaarden.