Navigatie

Adressen

 • Bezoekadres
  Noothoven van Goorstraat 11e Gouda
 • Postadres
  Postbus 109, 2800 AC Gouda
 • Informatie & Reserveringen
 • 0182-587050
  (Buitenhof Reizen)
 • 0182-587054
  (Buitenhof Junior)
 • 0182-587056
  (MundoRado Reizen)
 • 0182-587058
  (Algemeen)
 • info@buitenhof.nl
 • Kamer van Koophandel
  41149019
 • BTW-nummerNL
  61.73.305.B01

Vakantie

Klik op de vraag om het antwoord te lezen. Onder Navigatie staan nog veel meer categoriën met veelgestelde vragen.

Reispapieren
U ontvangt ca 4 weken voor vertrek per e-mail het Laatste Vragen Formulier. Op dit formulier kunt u de meest actuele informatie vermelden die noodzakelijk is voor de begeleiding. De overige reispapieren ontvangt u een week voor vertrek per post. Voor vliegvakanties geldt dat de tijden 10 tot 7 dagen voor vertrek definitief bekend zijn.
De vliegtijden zijn 10 tot 7 dagen voor vertrek definitief bekend. We ontvangen deze van de luchtvaartmaatschappij en kunnen deze dan ook niet eerder toesturen.
U ontvangt geen vliegtickets. De vliegtickets heeft de coördinator van de reis namelijk in zijn bezit.
Dit staat in de gids en op de website beschreven. Twijfelt u, neem dan contact op met Het Buitenhof.
In de brochure en op de website staat bij de reis beschreven of u een ID kaart of paspoort nodig heeft. Voor sommige landen geldt, dat uw paspoort een bepaalde geldigheidsduur moet hebben. Ook staat dit vermeld in de brochure.
Geld
Naast de reissom betaalt u vooraf ook groepsgeld. Dit wordt gebruikt voor gezamenlijke consumpties, entreegelden en excursies. Voor alle uitgaven van persoonlijke aard zoals souvenirs, drankjes, ansichtkaarten etc. adviseren wij u zakgeld mee te nemen à € 20,00 per dag.
Wij adviseren € 20,-- per dag mee te nemen.
Mocht u naar een land buiten de eurozone gaan, is het raadzaam in Nederland al een klein deel geld te wisselen.
Opstapplaatsen
Dat ligt er aan wat voor soort reis u geboekt heeft. Voor Grote & Kleine Busreizen bieden wij de volgende opstapplaatsen aan: Rotterdam, Voorburg, Amsterdam, Maarssen, Eindhoven, Arnhem, Zwolle, Groningen De Riviercruises vertrekken vanuit Arnhem of Rotterdam (dit is dan ook de opstapplaats). De vliegreizen vertrekken meestal vanaf Schiphol, maar soms vanaf een andere luchthaven. De luchthaven is dan ook de opstapplaats. Voor het precieze adres neemt u contact op met afd. Informatie en Reserveringen via info@buitenhof.nl
In de reispapieren staat de vertrektijd van de bus, het cruiseschip of het vliegtuig vermeld. Voor busreizen en cruises geldt: u dient een half uur voor deze tijd aanwezig te zijn
Voor vliegreizen geldt: 3 uur van tevoren aanwezig op de luchthaven.
Op uw aanmeldingsformulier heeft u aangegeven waar u wilt opstappen. Wilt u uw op- of uitstapplaats wijzigen, dan kost dit € 27,00. Het wijzigen van de opstapplaats is binnen een week voor vertrek helaas niet meer mogelijk.
Na afloop van de reis
Uiterlijk 6 weken na terugkomst van uw vakantie ontvangt u uw reisverslag, boordevol mooie vakantieherinneringen en foto's. Heeft u het na 6 weken nog niet ontvangen? Dan horen wij het graag. We nemen dan contact met het team op om er voor te zorgen dat het verslag zo spoedig mogelijk naar u toegestuurd wordt.
U ontvangt van de coördinator een "hoe was uw vakantie?" formulier. Hier kunt u uw klacht opschrijven. Graag duidelijk vermelden dat het om een klacht gaat. We vinden het prettig als u uw klacht zo uitgebreid mogelijk beschrijft. Ook kunt u uw klacht mailen naar info@buitenhof.nl. U ontvangt zo spoedig mogelijk een bevestiging van uw klacht. We streven er naar om uw klacht binnen 4 tot 6 weken af te handelen.